Laat je inspireren door de laatste woontrends

Begeef je in de wereld van Living & Lifestyle. Op deze pagina vind je alle woon- en sfeertrends die wij periodiek publiceren in het Cruquius Trendmagazine. Ook kun je het gehele magazine downloaden.

Laat je inspireren en kom naar Boulevard Cruquius om je te laten adviseren in één van onze (woon)winkels. Want of je nu voor een nieuwe eethoek komt shoppen, of voor een nieuwe keuken, een nieuw bed, een vloerlamp, televisie of houten vloer, een tuinset of gordijnen of misschien wel een heel nieuwe inrichting in een heel nieuwe en eigen stijl, op Boulevard Cruquius voel je je (t)huis.

Comfortzone Cruquius

Het najaar is traditioneel het moment om je huis in orde te maken voor de winter - een periode waarin we veel meer tijd binnenshuis doorbrengen. Maar dan wel behaaglijk graag! De lagere temperaturen en korte dagen vragen om truien en pantoffels, om kaarsen, om gordijnen en warme woondekens.

Lees meer
Wannahaves Cruquius

Goede verlichting is - zeker in de wintermaanden - essentieel. Dat betekent niet dat je overal bakken licht moet hebben, integendeel. “Licht en schaduw zijn even belangrijk”, legt lichtexpert Annelies Valentijn uit. 

Lees meer
Materialen Cruquius

Als het gaat om accessoires zijn er drie belangrijke materiaaltrends aan te wijzen: keramiek, poezelig textiel en natuurlijke materialen zoals rotan en bamboe. Het goede nieuws: al die materialen zijn onderling prima te combineren. Je hoeft dus niet te kiezen. Sterker nog: door verschillende materialen toe te passen, creëer je diepte en gel Lees meer

Speelruimte Cruquius

Wie houdt niet van de onberispelijke interieurs zoals ze worden getoond in de woonmagazines en televisieprogramma’s? In zo’n huis móét je wel een perfect leven leiden! Bedenk dat zo’n perfect plaatje niets meer is dan dat: een plaatje. In het echte leven wonen we vaak in een ongeordende ratjetoe van speelgoed, spo Lees meer