tuinset kopen, hier de tips

Voor het kopen van tuinmeubelen zit u bij BuitenHof Tuinmeubelen zeker goed! Binnen de lounge- en tuinseries hebben we verschillende elementen in onze collectie. Van een moderne uitstraling tot aan een klassiek stijl: voor iedere smaak en voor iedere tuin hebben we de perfecte combinatie. In deze blog geven we graag een aantal tips waar u op kunt letten bij het kopen van nieuwe tuinmeubelen.

TUINMEUBELEN OP HET TERRAS
Wilt u tijdens warme dagen zeker genieten van het buitenleven? Dan is het tijd om de tuin in te gaan richten met tuinmeubelen. Een tip is om van te voren goed na te denken over aan hoeveel personen de lounge- of tuinset plaats moet bieden en hoeveel ruimte op het terras beschikbaar is. Handig is het om de afmetingen van het terras mee te nemen naar een van onze winkels als u de tuinmeubelen gaat kopen. Zo stelt u effectief uw eigen set samen! Kiest u voor een loungeset? Met een hoekbank gaat u goed om met de ruimte en kunt u meerdere gasten ontvangen in de tuin. Maak gebruik van extra loungestoelen of poefs als u vaak visite krijgt. Bij een tuinset raden wij aan om de tuintafel met de korte kant naar de raamkant van het huis te zetten. Zo creëert u lengte in de tuin.

STIJL EN INSPIRATIE
Maak van de tuinmeubelen in uw achtertuin of balkon een geheel door het aanhouden van een tuinstijl. Bekijk onze webpagina's met tuinstijlen om inspiratie op te doen voor het kopen van tuinmeubelen. Houdt u van chique en luxe? Dan past misschien de tuinstijl elegant wit perfect bij u. Wilt u meer een natuurlijke tuin creëren? Denk dan bijvoorbeeld aan de tuinstijl minimalitisch en design. Op Pinterest hebben we borden met onze tuinmeubelen samengesteld waar verschillende ruimtes centraal staan. Of u nu tuinmeubelen wilt kopen voor een balkon of voor een groot terras, bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u de ideale set!

MATERIALEN EN ONDERHOUD
Bij het kiezen van tuinmeubelen let u natuurlijk op het design, maar het is ook verstandig om te kijken naar de materialen. Alle tuinmeubelen uit onze collectie zijn geschikt voor buiten. Ondanks de weerbestendigheid van de materialen is goed onderhoud belangrijk voor een langere levensduur. Een aluminium frame heeft een strakke uitstraling en heeft weinig onderhoud nodig. Gaat u bijvoorbeeld voor een teakhouten tafelblad dan is het slim om ieder halfjaar het tuinmeubel schoon te maken.

TUINKUSSENS KIEZEN VOOR UW TUINMEUBELEN
Door tuinkussens kunt u de tuinmeubelen goed aanpassen op de stijl van de tuin die u wilt creëren. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kiest u uit drie materiaalsoorten: All Weather, Comforma Outdoor en Soltex. Elk kussenmateriaal kent voordelen en kent verschillende kussenkleuren. Zo zijn All Weather kussens weerbestendig en makkelijk schoon te maken. Comforma Outdoor is ideaal als u voldoende opbergruimte heeft. Het verschil tussen de kussens zit in de buitenhoes. Onze experts geven graag meer tips en advies over het kopen van geschikte tuinkussens voor uw lounge- of tuinset.
 

BuitenHof Tuinmeubelen
Cruquiusplein 4
2142 EV Cruquius
0165-526750
https://www.buitenhof-tuinmeubelen.nl/

Nog meer inspiratie & tips

tuinset kopen, hier de tips BuitenHof Tuinmeubelen

101 een zaken om op te letten. De tips op een rijtje

Lees meer
Verlichting! Don Luce Verlichting B.V.

950 m2 verlichting voor iedereen…

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

De horeca is geopend, ook voor een take-away

Lees meer