wat kost een nieuwe keuken?

BEWAAK JE KEUKENBUDGET
Hier leer je waar je op moet letten bij het vaststellen van het budget voor jouw keukenproject en welke beslissingen de uiteindelijke prijs bepalen. Ook krijg je wat tips om bij de aanschaf van een keuken de kosten zo laag mogelijk te houden.

WAT KOST EEN NIEUWE KEUKEN?
Bij Kvik weten we goed dat ”dat hangt ervan af … “ niet echt een bevredigend antwoord is op een zo belangrijke en eenvoudige vraag als ”wat kost een nieuwe keuken eigenlijk?”. Wij weten ook dat de meeste mensen eigenlijk bedoelen: ”voor hoe weinig geld kan ik een nieuwe keuken krijgen?”

INDIVIDUELE BEHOEFTES ZIJN VAN GROTE INVLOED OP DE PRIJS
De prijs van een nieuwe keuken kan verrassend veel variëren en hangt af van de grootte, de materialen, de apparatuur en de installatie. Om een prijs voor jouw droomkeuken te kunnen geven, moeten we precies de juiste individuele oplossing voor jou samenstellen. Op deze pagina kun je hulp krijgen bij het in kaart brengen van jouw behoeften en wensen. Dat is namelijk een belangrijke eerste stap wanneer wij je gaan helpen bij het bepalen van een prijs voor jouw eigen keuken.

BUDGET OF DROOM ALS UITGANGSPUNT?
Het is heel normaal om met het budget te beginnen: ”Wat kunnen we voor X euro krijgen?” of ”Hoe ver komen we met X euro?”. Een budget kan mede bepalen wat de mogelijkheden zijn wat betreft de grootte, inrichting, elementen en materialen van de keuken.

Bij Kvik willen we jouw droom graag als uitgangspunt nemen – en je helpen bij het realiseren daarvan. Wij richten ons op het vinden van een oplossing die zowel bij je budget als behoeften past en waar je vele jaren plezier van zult hebben. De keuken is namelijk niet alleen maar de plek waar we eten koken. Het is het hart van het huis – een leefruimte waar we elke dag samen zijn.

ELEMENTEN EN PRIORITEIT
Een keukenadviseur kan je helpen bij het bepalen van de mogelijkheden en met aanbevelingen over de inrichting en plaatsing van elementen komen. De expert zal je wijzen op belangrijke zaken zoals functionaliteit, effectiviteit en onderhoud. En hij zal je vragen stellen over dingen waar je misschien nog niet over hebt nagedacht. Bijvoorbeeld: Hoe vaak sta je te koken? Hoeveel mensen maken gebruik van de keuken? En moet deze altijd, dus met veel en weinig mensen, optimaal functioneren? Wil je bovenkasten hebben of moet de opbergruimte vooral onder het werkblad zitten?

Op die manier krijg je hulp bij het nemen van beslissingen over hoeveel ruimte je nodig hebt, welke keukenmachines, apparatuur en andere apparaten er moeten komen en hoe deze moeten worden geplaatst. Dat is namelijk van groot belang voor de uiteindelijke prijs.


”Wij verkopen geen standaardoplossingen. Voor elke klant ontwerpen en richten wij een keuken in waarbij zijn/haar concrete behoeften centraal staan.”
– Peter Therkildsen, Kvik Herning - 


 

Kvik
Spaarneweg 55
2142 EP Cruquius
023 547 95 63
www.kvik.nl

Nog meer inspiratie & tips

Blog: Tinyhousing Goossens Wonen en Slapen

zo richt je een kleine ruimte efficiënt in

Lees meer
Badkamertrend 2022 X²O Badkamers

Modern en magisch marmer

Lees meer
Run On Clouds!  Intersport Twinsport

On Running is verkrijgbaar bij 

Lees meer