De echte makers van

OORSPRONG
De Bommel Meubelen is opgericht door echte makers. Twee vrienden met een passie om te creëren. Creativiteit en technische kennis, een ideale combinatie. Wat ooit begon als kleinschalige meubelmakerij is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende meubelketen, waarbij het ambacht en de liefde voor het vak

EIKEN
De Bommel is befaamd om de allerbeste eiken meubelen, maar daarnaast hebben we een ruim assortiment aan banken, stoelen en fauteuils. Alle meubelen zijn gemaakt of ingekocht met de expertise van de makers.

EIGEN PRODUCTIE
Zoek je een robuuste eiken tafel van vier meter lang, een dressoir met een ingebouwde tv-lift of een ledikant met bijpassende linnenkast en nachtkastjes? De meubelmakers van de Bommel verstaan als geen ander het vak. Ieder meubelstuk is dan ook een uniek stuk vakmanschap!

PASSIE EN PRECISIE
De Bommel weet hoe meubelen gemaakt moeten worden. Creativiteit gecombineerd met technische kennis, dat is wat de Bommel uniek maakt als meubelwinkel. Al onze meubels zijn stuk voor stuk met passie en precisie gemaakt door professionals, onze makers.

Van boom tot meubel, wij controleren het gehele proces. Daarom ben je bij de Bommel altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. En mocht je iets anders in gedachten hebben dan we in de winkel hebben staan, dan maken we jouw meubel op maat!

VERANTWOORD BOSBEHEER
De Bommel heeft een passie voor hout en vindt het belangrijk dat er verantwoord met het bos wordt omgegaan. In samenspraak met Staatsbosbeheer in de landen waar de Bommel actief is, wordt er met uiterste zorg omgegaan met de bomen.

Opgeleide specialisten van Staatsbosbeheer maken een selectie van de bomen die in aanmerking komen omgekapt te worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de staat van de boom zelf en ook met de omringende bomen. Zo mogen vruchtdragende bomen niet beschadigd worden, omdat de fauna daar schade van kan ondervinden.

Verantwoord bosbeheer is helaas nog niet overal ter wereld vanzelfsprekend. De Bommel vervult hierin graag een leidende rol, zodat de biodiversiteit en de ecologische processen zo min mogelijk verstoord en geschaad worden.

De Bommel Meubelen
Cruquiusplein 40
2142 EV Cruquius
078 674 30 00
www.debommelmeubelen.nl

Nog meer inspiratie & tips

Horeca op Cruquius Cruquius

De horeca is geopend, ook voor een take-away

Lees meer
Oplossing woordzoeker TrendMagazine Cruquius

Vul hier je antwoord in!

Lees meer
Over ons Van den Heuvel Verlichting

wie zijn wij en wlke merken hebben wij?

Lees meer