Run On Clouds!

Run On Clouds oftewel hardlopen alsof elke stap voelt als het landen op de wolken. Dat klinkt als een fijn gevoel toch? En precies dat gevoel geeft On Running jou met de collectie hardloopschoenen die wij aanbieden.

Het Zwitserse merk On is ontstaan en groot geworden in de Alpen. In 2020 begonnen 3 vrienden het bedrijf met één doel voor ogen: een nieuwe hardloopsensatie ontwikkelen. De grootste passie van de oprichters is nog altijd om producten te ontwikkelen die presteren op een hoog niveau, maar die ook de drager een uniek hardloopgevoel geeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is gegroeid.

De technologie die On gebruikt in hun schoenen is uniek en nieuw voor veel hardlopers. Ze noemen dit CloudTec. Het schuim van de schoen is ook alleen bij On te vinden. De CloudTec is in Zwitserland ontworpen voor prestaties en zorgt voor een unieke hardloopbeleving, evenals comfort en bruikbaarheid.

De kussentjes aan de onderkant van alle On-schoenen heten "Clouds" (Engels voor "wolken"), vandaar de slogan van het bedrijf ‘Run on clouds’. Deze Clouds zijn ontworpen om voor zachte landingen en explosieve starts te zorgen. On is het eerste hardloopmerk dat alleen demping biedt wanneer jij het nodig hebt, door een uniek dempingspatroon te maken voor je voetlanding.

De Clouds bieden ook horizontale en verticale schokdemping. Ze laten je op comfortabele wijze op tempo komen door te reageren op de individuele beweging van je voet. Bij de landing vergrendelen de Clouds zich stevig om een solide basis te bieden voor een krachtige afzet.

Lees meer: 

Intersport Twinsport
Cruquiusplein 12
2142 EV Cruquius
023 548 11 00
www.intersporttwinsport.nl

Nog meer inspiratie & tips

Badkamertrend 2022 X²O Badkamers

Modern en magisch marmer

Lees meer
Vacatures op Boulevard Cruquius Cruquius

Op zoek naar een leuke baan op onze gezellige Boulevard?

Lees meer
advies voor jouw unieke inrichting Berg & Berg

We komen er ons bed voor uit om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en geheel bij je passende ideeën 

Lees meer