Slaapbanken

”We hebben weinig ruimte, maar willen hier zo optimaal mogelijk gebruik van maken.” ”Twee, drie keer per jaar, vaker gebruiken we het echt niet.”

Herkent u dit? Die studentenkamer ”drie-hoog-achter” waar je visite wilt kunnen ontvangen, maar ook lekker moet kunnen slapen. Of wanneer bijvoorbeeld de kleinkinderen komen logeren, op een opblaas-bed tussen het bureau en de boekenkast geklemd.

Ideaal is het niet.. maar de ruimtes zijn vaak klein en effectief benutten is dan het sleutelwoord tot de oplossing.

Goodnight Slaapkamers heeft als een van de weinige zaken in Nederland een zeer uitgebreide collectie slaapbanken die zich ideaal lenen voor de hierboven getypeerde situaties. Door deze ruime keuze uit diverse modellen is er voor elk interieur een geschikt model te verkrijgen. En na aanschaf daarvan nooit meer dat gedoe met opblazen en inpassen. Dankzij een eenvoudig  ”klik, klak” heeft u in een handomdraai een comfortabele slaapplaats die na gebruik ook weer net zo snel is opgeruimd in de vorm van een gerieflijk zitmeubel.  

Goodnight Slaapkamers biedt u de keuze uit twee merken: Innovation en Sofa-bed. Twee leveranciers van slaapbanken met verschillende stijlen waardoor ons aanbod niet alleen groot is, maar ook divers.

Bekijk de aanbiedingen op onze website en/of kom naar de showroom voor een scala aan mogelijkheden.

https://www.goodnight.nl/slaapkamermeubilair/slaapbanken/

Goodnight Slaapkamers
Cruquiusplein 18
2142 EN Cruquius
023 529 39 84
www.goodnightslaapkamers.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Een echt Nederlands woonmerk De Ruijtermeubel

House of Dutchz is op en top Hollands Glorie.

Lees meer
Woonmaand = Winmaand Cruquius

Kraak de kluis en win gave prijzen. Kom shoppen in de Oktober Woonmaand en maak alle zondagen in oktober kans op zo'n mooie prijs.

Lees meer
Ontmoet de makers van meubelen De Bommel Meubelen

De Bommel Meubelen is opgericht door echte makers. Twee vrienden met een passie om te creëren. 

Lees meer