Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem presenteert “Into the future”

Het circusprogramma van Kerstcircus Haarlem wordt mooier dan ooit! Met beroemde circusartiesten uit binnen- en buitenland. Het wordt het grootste winterevenement van Noord Holland en u kunt hierbij zijn. Naast een 2,5 uur durende voorstelling biedt het circus een schitterende overdekte kinderboerderij boordevol knuffeldieren. Kom vanaf 18 december alvast kijken en geniet van een kopje koffie. Het circusprogramma is te bezoeken van 20 december tot en met 5 januari.

Kerstcircus Haarlem heeft al 28 jaar een naam hoog te houden voor een prachtig circusprogramma met zowel hele moderne acts als traditionele acts met internationaal gerenommeerde artiesten. Neem  die vier olympische kampioenen die daarna een toekomst kregen in het circus. Razendsnel vliegen ze door de lucht, rakelings langs elkaar via de horizontale bar. Ook het trio Broadway maakt gebruik van een bar, een Russische bar waarmee de dame in het gezelschap door gespierde acrobaten wordt gelanceerd. Ze komt altijd weer op haar benen terecht. Elisa Cussadié presenteert haar gevleugelde vriendjes, papegaaien die rakelings over de hoofden van de bezoekers scheren. Een act die enkele jaren geleden nog in Carré te zien was. Troupe Rock Stars springt op megagrote banden door de piste en maakt de mooiste buitelingen. Modern is de America Got Talend deelnemer Blake Hicks die op een BMX fiets met led verlichting de meest spannende balans weet te houden. Natuurlijk ook prachtige luchtacts. Justin Ronday presenteert voor het eerst ooit in een circus vertoond een Houdini achtige ontsnappingsact uit een grote bak water. Echt spectaculair. Twee EHBO-ers staan hierbij altijd paraat, zo gevaarlijk is het. Dit is slechts een greep uit het programma, nader te bekijken via https://kerstcircus-haarlem.nl/artiesten/

Het Kerstcircus Haarlem is een bijzonder circus en Boulevard Cruquius is trots op de mooie samenwerking die we ook dit jaar weer hebben met het Kerstcircus. 

 

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Kerstcircus Haarlem Cruquius

Boulevard Cruquius is fan van Kerstcircus Haarlem (20 dec t/m 5 jan)

Lees meer
ontdek BORA  Bemmel en Kroon Keukens

Dankzij de innovatieve afzuigsystemen van BORA neem je voorgoed afscheid van kookdampen en -geuren. 

Lees meer
Sterk staaltje dynamisch blauw Decokay Mirck

lambrisering hoeft niet van hout te zijn en is zeker niet ‘uit de tijd’. 

Lees meer