Woonstijl Retro affair

Woonstijl Retro affair
Retro affair. Een woonstijl die de tijd even stilzet. Opvallend zonder extravagant te zijn. Bescheiden chic interieurdesign met een aangename elegantie en zachtheid in zich. Een meesterlijke stylingmix die je zintuigen stimuleert en een ontspannen atmosfeer in huis creëert.

Trendhopper styliste over Retro affair
Dit is wat Trendhoppers interieurstyliste vertelt over haar Retro affair. Leuk hoor, zo’n inkijkje in hoe deze styling in haar hoofd ontstond. Wedden dat je meteen zin krijgt om thuis aan de slag te gaan? Enjoy!

“Ik wilde een woonstijl neerzetten die intimiteit en rust uitstraalt. Stilte in huis creëren als het ware. Dat is zo ontzettend aangenaam als je thuiskomt na de drukte van alledag. Dat werd dus Retro affair. Om deze sfeer te kunnen neerzetten, leende ik voor de styling elementen uit verschillende tijden en stijlen. Zo heeft Retro affair een relatie met Scandinavische interieurs, is er een romance ontstaan met flagrante vintage-elementen en wordt een beetje geflirt met Victoriaanse componenten. De oogopslag van een Retro affair interieur is daardoor strak en stylish, maar heel huiselijk tegelijk.”

Op deze pagina vind je meer inspiratie voor een interieur in de Trendhopper woonstijl Retro affair. Lekker plaatjes kijken en tips van onze styliste. https://www.trendhopper.nl/inspiratie-interieur-tips-retro-affair

Trendhopper
Spaarneweg 26
2142 EN Cruquius
023 547 17 75
www.trendhopper.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Winter Warmte! BuitenHof Tuinmeubelen

In de winter ook aangenaam buiten genieten!

Lees meer
Industrieel Metro Happy Home

Deze meubelen vallen op door hun betonlook bovenblad.

Lees meer
Een echt Nederlands woonmerk De Ruijtermeubel

House of Dutchz is op en top Hollands Glorie.

Lees meer