Beautiful behang

Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.Een nieuw jaar, een nieuw behang op de wand. Dat was mijn gedachte toen ik me van de week in de laatste behangcollecties verdiepte. Ik wilde eens echt iets anders. Een sprankelende kleur die je als het ware omarmt, en een bijzonder patroon dat je verrast en inspireert. Een muur om bij weg te dromen dus.
 
En wauw, wat een parel van een behangcollectie heb ik gevonden! De nieuwe Topaz collectie van Eijffinger is gebaseerd op de fonkelende en stralende kleuren van edelstenen en mineralen en de texturen van fossiel hars. Dat zorgt ervoor dat deze behangen een mooie combinatie zijn van glans en mat, zoals groene jade, donkere jaspis, sneeuwwitte bergkristallen en majestueus blauwe topaas. De patronen variëren van verweerde blokken natuursteen en doorleefde lijnen tot prachtige pailletten en geborstelde metallics. Het behang heeft een warme, luxe en tikkeltje mysterieuze uitstraling. Precies wat ik wil.
 
Dit behang is niet bedoeld voor een weggemoffeld muurtje in de hal. Nee, ga voor een groots effect en gebruik de twinkelende sterrendessins, de vloeiende golfbewegingen en de glanzende lijnen op een prominente plaats zoals in de woonkamer of slaapkamer. En wees niet bang, juist door het ingetogen palet aan diepe kleuren is deze collectie tijdloos en zal niet snel vervelen.

Deze Decokay blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
www.instagram.com/eigenwillig.nl

Decokay Mirck
Cruquiusplein 56
2142 EV Cruquius
023 562 21 82
www.decokaymirck.nl
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Een opgeruimde badkamer Gamma

Badkamer opruimen? Dit zijn 7 gewoontes van mensen met een opgeruimde badkamer

Lees meer
Beautiful behang  Decokay Mirck

Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. 

Lees meer
BETAALBAAR DESIGN X²O Badkamers

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Jouw ultieme badkamer creëren kan met elk budget.

Lees meer