Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Waar op letten bij een matras kiezen?

SwissSense

Waar op letten bij een matras kiezen? .De zoektocht naar hét geschikte matras voor jou is best een opgave. Er zijn zo veel soorten matrassen met ieder verschillende eigenschappen.

Wat het beste matras voor jou is, dat is heel persoonlijk. Wij vertellen je graag waar je op moet letten om jouw nieuwe matras te vinden. Of ontvang direct advies met behulp van onze gratis matraswijzer.

Bekijk hier de verschillende soorten matrassen van SwissSense en kijk welk matras past bij jouw slaaphouding.

 

Swiss Sense
Cruquiusplein 34
2142 EV Cruquius
023 547 14 99
www.swisssense.nl

Nog meer inspiratie & tips

Dopamine Deco Cruquius

Een ware trend in wonen: dopamine deco! Met deze stijl creëer je een happy, positieve en energieke sfeer in je huis – en ja: dat kan voor iedereen anders uitpakken. We hebben alvast wat inspirerende én praktische tips voor je verzameld om deze trend thuis toe te passen. Klaar voor een shotje happiness?

Lees meer
Wandmeubel en kasten op maat De Ruijtermeubel

Ontwerp jouw ideale wandmeubel.

Lees meer
Het ultieme buitengevoel Cruquius

Overweeg je om een serre aan je huis te bouwen, wil je jouw terras overkappen of meer profijt hebben van je balkon? Dat kan allemaal. Want, met een glazen ruimte creëer je een sfeer van ruimtelijk effect met een zee van licht. Met de juiste serre, een terrasoverkapping of balkonbeglazing beleef je het gehele jaar het ultieme buitengevoel me Lees meer