Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Ton sur ton in huis

Trendhopper

Trend: ton sur ton in huis

Ben je gek op kleur, maar houd je het het liefst rustig in je interieur? Dan is de ton sur ton trend jouw new of misschien al wel old favourite! Je denkt misschien, ton sur ton? Dat klinkt heel sjiek? Maar dat valt allemaal best mee. Wij leggen je dit Franse begrip hieronder maar al te graag uit:

Wat is ton sur ton?
Ton sur ton is al weer jaren terug in de wereld van mode en interieur en is here to stay. Ton sur ton is eigenlijk niets meer dan het kiezen van 1 kleur in diverse kleurschakeringen die je in jouw interieur terug laat komen. Zo heeft de muur bijvoorbeeld een bepaalde tint uit een kleurreeks en is jouw bank net een tintje donkerder of lichter. Ook de accessoires, de gordijnen en andere meubels hebben een tint die precies in dezelfde kleurlijn ligt. Easy als je al gauw last krijgt van keuzestress of wanneer je superfan bent van een bepaalde tint!

Rust in huis: monochroom interieur
Het woord monochroom komt uit het Grieks en betekent ‘eenkleurig’. Zoals eerder benoemd, houdt dit in dat bijvoorbeeld een interieur in dezelfde kleur of in tinten uit dezelfde waaier wordt samengesteld. De basisregel bij monochroom stylen luidt als volgt: keep it simple en combineer niet teveel verschillende tinten voor een rustige, serene look.

Ton sur ton beige
Ton sur ton stylen kun je met alle kleuren doen, maar wil je echt rust in huis? Dan is beige ton sur ton stylen aan te raden. Met beige creëer je gelijk zachtheid en door hier een aantal tinten aan toe te voegen uit dezelfde kleurlijn, geef je deze tinten een hele nieuwe dimensie qua diepte in het interieur en realiseer je misschien wel de warmte die je zoekt.

Toon op toon interieur
Voer het door jou gekozen ton sur ton kleurenpalet helemaal door in alle elementen van jouw interieur. Van raamdecoratie en vloerkleden tot aan fotolijstjes en waxinelichtjes… Als al deze elementen ongeveer dezelfde kleur hebben, versterk je het kleurenspel. En dat is waanzinnig!

Lees meer en shop!

Trendhopper
Spaarneweg 26
2142 EN Cruquius
023 547 17 75
www.trendhopper.nl

Nog meer inspiratie & tips

Slapen, slapen ... slapen Goodnight Slaapkamers

Er is bijna te veel om uit te kiezen.

Lees meer
variëren met je bank De Bommel Meubelen

5 redenen om voor een modulaire bank te kiezen.

Lees meer
de scherpste prijzen Bemmel en Kroon Keukens

Vind uw doomkeuken bij ons.

Lees meer