Meer dan 60 (woon)winkels bij elkaar én gratis parkeren

Verlichting in je woning

Met de donkere dagen op komst gaat het weer een grote rol spelen in je huis, of het nu is om de boel thuis op te fleuren of je bent aan het verbouwen; verlichting is en blijft een belangrijk issue! De juiste lamp op de juiste plek maakt je woning af. En zeker met de komst van LED verlichting zijn er veel meer mogelijkheden.

Sinds 2018 is het niet meer toegestaan om hallogeen, gloeilampen en/of spaarlampen te produceren voor de EU. En dat is maar goed ook, aangezien de besparing in stroomverbruik minimaal 80% is bij het gebruik van LED verlichting.

Tevens is de levensduur van een LED lichtbron vele malen langer, al snel zo’n jaar of tien tot twaalf, waardoor LED ook een stuk duurzamer is dan zijn voorgangers.

Waar LED vroeger nog gezien werd als koud of kil licht, heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden en toepassingen met LED enorm gegroeid en zorgen ervoor dat je woning in het zonnetje kan worden gezet! Warme wittinten of juist kleur doet heel veel met de sfeer in je huis.

LED ontwikkelingen
Wat betreft de ontwikkelingen van LED, zijn er vele varianten heden ten dage. Zo zijn er ‘slimme’ lichtbronnen, die u doormiddel van een app of afstandsbediening kunt bedienen. Conventioneel dimbare lichtbronnen die warm van kleur worden wanneer je ze terug dimt, maar ook ‘stappen’ lampjes, die je doormiddel van een gewone lichtschakelaar in drie verschillende lichtsterktes kunt zetten zonder dat je daar een dimmer voor hoeft aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat de keuze in lampen tegenwoordig een heel stuk ruimer is.

Wat is dit najaar de trend?
Glas in combinatie met functioneel licht! Dit kun je bereiken door bijvoorbeeld kokers met daarin spotjes tussen glas boven de tafel te plaatsen.

Glas is momenteel de trend en ook nog eens tijdloos. Het is immers wel de bedoeling dat je nog jaren plezier gaat hebben van jouw aanschaf.

Wat ook ongekend populair blijft zijn de “balk lampen”. Met hun minimalistische en toch strakke design zorgen deze voor uitstekend licht boven het keukenblad of eettafel. Uiteraard zijn er vele verschillen in functionaliteiten en uiterlijk tussen de modellen en fabrikanten, zo is er voor ieder wel iets te kiezen.

Het bepalen van de juiste lamp voor de juiste plek is lastig. Zo heb je in de keuken veel meer licht nodig dan bijvoorbeeld in de zithoek, mag het gezelliger zijn boven de eettafel, functioneler bij de wasmachine enz. En op welke plek kies je voor de eyecatcher; boven het kookeiland, in de hal of boven de eettafel?

Moodboard
Het maken van een moodboard voordat je samen naar de woonboulevard gaat kan goed helpen bij het samen tot de beste keus komen. Over smaak valt immers niet te twisten, maar de gemaakte keuze moet wel bij beiden passen. Kom je er niet uit welke verlichting bij jouw smaak en in jouw interieur zou passen?

Wij zien je graag op Boulevard Cruquius. Ook voor het juiste verlichtingsadvies!

 

Vergelijkbare producten zijn verkrijgbaar op Boulevard Cruquius bij o.a.
Van den Heuvel verlichting, Don Luce, Praxis, Bouman & Potter, Kwantum, Trendhopper, en Gamma.

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Wandmeubel en kasten op maat De Ruijtermeubel

Ontwerp jouw ideale wandmeubel.

Lees meer
een E-Bike kun je leasen Amslod

A-kwaliteit e-bikes voor een vast laag bedrag per maand!

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

Lekker even zitten of een take-away halen
 

Lees meer