Woonwinkelplezier

Welkom in het trendy Woonmagazine van Boulevard Cruquius. Dit magazine neemt je mee op een ware ontdekkingstocht naar de woontrends van dit najaar met een vette knipoog naar 2024. Laat je inspireren en beleef wat de ruim vijfenvijftig woonwinkels van Boulevard Cruquius je allemaal te bieden hebben.

Boulevard Cruquius, home, garden, sports & lifestyle. Je vindt het er allemaal en met volop keus en diversiteit. Plannen om in het voorjaar je tuin opnieuw in te richten? Nu al de nieuwste tuinstijl-ideeën bij de diverse tuinmeubelwinkels. Toe aan een nieuwe badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer? Ontdek de splinternieuwe woontrends en ontdek de nieuwe materialen en de vele modieuze kleurstellingen. En ook op het gebied van wand- en raamdecoratie en vloer-inspiratie is er heel veel nieuws aan de trendy-woonhorizon. 

Maak er een gezellig woonwinkeldagje van op onze woonwinkelboulevard. En, laat je tussen het winkelen door eens lekker verwennen in een van de vier sfeervolle horecagelegenheden voor een heerlijk ambachtelijk klaargemaakte lunch of vers gezette koffie en thee. ‘Of heerlijk verse geplukte muntthee’ reageert Wilfred van La Place. Maar ook bij Intratuin bij Kevin van Eten in de proeftuin en bij Dana van Coffee & More welke is gevestigd op de tweede etage van Intersport, of bij de Ruijtermeubel waar Ahmet van Bistro Zyanos al zijn gerechten met een mediterraanse twist serveert, is het een smakelijke “pitstop” tijdens je reis langs alle woonwinkels. 

Boulevard Cruquius. Met meer dan vijfenvijftig woonwinkels op één locatie en overal gratis parkeren recht voor de deur. En, heel veel winkels zijn ook op zondag geopend. Wij wensen je heel veel Woonideeën met dit trendy Woonmagazine en heel veel woonwinkelplezier langs alle winkels op onze Boulevard Cruquius.

Met vriendelijke Woonwinkelgroet,

Ed Heemskerk en Anton van Dijk
Voorzitters van de winkeliersverenigingen

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

de scherpste prijzen Bemmel en Kroon Keukens

Vind uw doomkeuken bij ons.

Lees meer
Horeca op Cruquius Cruquius

Lekker even zitten of een take-away halen
 

Lees meer
variëren met je bank De Bommel Meubelen

5 redenen om voor een modulaire bank te kiezen.

Lees meer