aaibare meubels zijn on-trend

XOOON | Zachte stoffen voor een warm interieur

door Nicole van Riel

Zachte, aaibare meubels zijn helemaal on-trend. Eerst veroverden microvezel- en velvetstoffen de interieurwereld. Nu zijn ook teddy- en boucléstoffen aan een opmars bezig.

De succesformule? Stoffen met een hoog knuffelgehalte zorgen voor een warm gevoel. Bovendien ogen ze rijkelijk en chic: zachte texturen geven de meest eenvoudige stoelen, bankstellen en fauteuils een designuitstraling. Wij zetten onze favoriete zachte stoffen graag voor jou op een rij. Ontdek hoe je ze kunt toevoegen aan jouw interieur.

lees verder

Xooon
Spaarneweg 26
2142 EN Cruquius
023 547 17 75
www.xooon.nl

Nog meer inspiratie & tips

Hoe pak je de slaapkamer aan? Cruquius

Heb je plannen voor het aanpakken van je slaapkamer? Dan is het zeker ook tijd voor een nieuwe slaapervaring. Want, een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor je fysieke en mentale gezondheid. Na een drukke dag nodigt het knusse comfort van een goed bed je uit om lekker en comfortabel te gaan slapen.

Lees meer
Your Happy Home Cruquius

Een goed ingericht huis is een plek om jezelf te kunnen zijn, uit te rusten en op te laden. Niet alleen hoe je woning hebt ingericht is belangrijk, het gaat er vooral om dat je je goed voelt in je huis; dat je daar de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn.

Lees meer
prachtige deens design keukens Kvik

Deens design keukens, voor verrassend lage prijzen bij Kvik

Lees meer