Wannahaves

Sfeerlicht
Goede verlichting is - zeker in de wintermaanden - essentieel. Dat betekent niet dat je overal bakken licht moet hebben, integendeel. “Licht en schaduw zijn even belangrijk”, legt lichtexpert Annelies Valentijn uit. “Dat contrast maakt de ruimte spannender en zorgt ervoor dat de meubels beter uitkomen.” Ze adviseert ook dimmers te gebruiken. “Met dimmers pas je letterlijk in een handomdraai de sfeer in je woning aan. Sommige kun je zelfs op afstand bedienen met de smartphone, echt heel handig!” Met de lampen van Essential Home, &Klevering en Hay haal je echte eyecatchers in huis. 

Lekker warm
Je kunt flink op je energiekosten besparen door de verwarming een of twee graden lager te zetten. Met een warm wollen vest en comfy pantoffels kom je al een heel eind. Wat ook helpt: een draadloze infrarood warmtedeken of -kussen, zoals deze van Stoov. Die verwarmt jou in plaats van de hele kamer - dat scheelt een hoop in stookkosten. Urenlange comfortabele warmte voor binnen en buiten!

Fawcett wandlamp, ontwerp: Masquespacio - Essential Home | Lampshades Bonbon - Hay | charlotte green - &Klevering
Warmtekussen model Ploov - Stoov&right;
Cassette tape desk organiser - J-ME | Pac-Man Coasters Red Candy

Go retro
Misschien is retro op kantoor een no-go, maar thuis bepaal jij de sfeer. Als je bent opgegroeid in de jaren tachtig dan word je vast heel happy van deze retro-accessoires. De organiser-met-plakbanddispenser bijvoorbeeld biedt plek aan al die rondzwervende spulletjes op je bureau: pennen, potloden en punaises. Best kans dat hij de herinneringen aan je favoriete mixtape naar boven haalt. De Pac-Man onderzetters brengen ongetwijfeld óók herinneringen naar boven. Glaasje shandy erbij?

Gekleurd glas
Vazen en glazen, karaffen en kandelaars van gekleurd glas geven je huis - en zeker ook je eettafel - een decoratieve touch. In een grappige, eigenzinnige karaf wordt doodgewoon kraanwater een traktatie; je cocktail smaakt nóg beter in een elegant glas op een kleurige voet. Details doen ertoe!

Verdraaid gezellig
Opeens zijn ze overal: gedraaide kaarsen! Swirl candles zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en maten. De bijzondere kaarsen zijn - ook zonder ze aan te steken - subtiele eyecatchers, die het ook uitstekend doen als cadeau. Geweldig om een feeërieke sfeer te creëren en je feestelijk gedekte tafel een finishing touch te geven. De speelse kaarsenboompjes van &Klevering zijn perfect voor de donkere dagen van het jaar. Gezelligheid gegarandeerd!

Bold Jugs: Jerpoint Glass | Cocktail- of wijnglas: &Klevering
Kaarsenboompjes: &Klevering
Candle Long Mix Set in lila, lichtblauw en perzik: Hay
Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Comfortzone Cruquius

Het najaar is traditioneel het moment om je huis in orde te maken voor de winter - een periode waarin we veel meer tijd binnenshuis doorbrengen. Maar dan wel behaaglijk graag! De lagere temperaturen en korte dagen vragen om truien en pantoffels, om kaarsen, om gordijnen en warme woondekens.

Lees meer
Vacatures op Boulevard Cruquius Cruquius

Op zoek naar een leuke baan op onze gezellige Boulevard?

Lees meer
Lifestyle center en outlet The Outlet Factory

Er komen wekelijks nieuwe artikelen binnen
 

Lees meer