nét dat beetje extra bij

Welkom bij Vloer+ Cruquius.
Bij Vloer+ Cruquius kunt terecht voor alles wat met vloeren te maken heeft. Tapijt, Laminaat, Parket, PVC, Vinyl, vloerkleden we hebben het allemaal. We hebben een breed assortiment, daardoor hebben we ook voor elk budget een ruime keuze. ​Maar Vloer+ heeft meer! Bij ons kunt u ook terecht voor Gordijnen en (binnen) Zonwering.

Vloerplus staat voor de beste service voor je vloeren, gordijnen en raamdecoratie tegen bijzonder aangename prijzen. Vloerplus geeft nét dat beetje extra.

Maar wat is er zo verrassend?
Bij Vloerplus vind je geen hal met rollen tapijt en vele pallets laminaat zoals bij de meeste voordeelknallers. Vloerplus biedt een inspirerende en rustige winkelomgeving. Onze inspiratiewanden geven je uitstekende mogelijkheden om een selectie te maken uit alle verschillende soorten tapijt. Of je nu een bouclé, frisé of iets hoogpoligs zoekt, voor iedere wens ben je bij ons aan het juiste adres. Alle collecties zijn overzichtelijk gepresenteerd: te voelen en zien in alle kleuren. Maar ook laminaat, houten vloeren, parketvloeren, gordijnen en binnen zonwering worden overzichtelijk en inspirerend getoond.

Laat je daarbij verrassen door onze kunde en know-how. Met een achtergrond van ruim 30 jaar binnen vloeren ben je verzekerd van de beste kennis over alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een nieuwe vloer. Of het nu geluidsreductie betreft, vloerkoeling- of verwarming of egalisatie gaat. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Wij roepen niet luidruchtig dat we iedere week 40% korting geven, want bij Vloerplus kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Je vindt bij ons een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, vaak goedkoper dan bij de bouwmarkt of andere concurrenten, maar wel met de service van een speciaalzaak.

Natuurlijk houdt het bij de verkoop niet op. We komen graag bij je om de vloer op te meten en advies te geven over eventuele (on)mogelijkheden.  Zo sta je bij de installatie niet voor onaangename verrassingen.

Je vloer of raambekleding wordt vakkundig gelegd en afgewerkt, natuurlijk onder onze uitstekende garantievoorwaarden en klantgerichte service.
 

Kom eens langs in onze winkel, onze deskundige medewerkers adviseren u graag!
 

Vloer+
Spaarneweg 53
2142 EP Cruquius
023 529 31 11
www.vloerplus-cruquius.nl

Nog meer inspiratie & tips

geslaagd kampioenschap Cruquius

Het was erg gezellig op de Boulevard, bekijk de foto's

 

Lees meer
Materialen Cruquius

Als het gaat om accessoires zijn er drie belangrijke materiaaltrends aan te wijzen: keramiek, poezelig textiel en natuurlijke materialen zoals rotan en bamboe. Het goede nieuws: al die materialen zijn onderling prima te combineren. Je hoeft dus niet te kiezen. Sterker nog: door verschillende materialen toe te passen, creëer je diepte en gel Lees meer

Verlichting in je woning Cruquius

Met de donkere dagen op komst gaat het weer een grote rol spelen in je huis, of het nu is om de boel thuis op te fleuren of je bent aan het verbouwen; verlichting is en blijft een belangrijk issue! De juiste lamp op de juiste plek maakt je woning af. En zeker met de komst van LED verlichting zijn er veel meer mogelijkheden.

Lees meer