Ontmoet Shimmer & Shine

Maandag 22 april is het 2e Paasdag. Een heerlijke extra vrije dag om met het hele gezin naar Boulevard Cruquius te komen.
Op het evenementenplein komen de populaire Nickelodeon karakters Shimmer & Shine 4 keer langs voor een meet & greet. Je kunt met ze op de foto, of gewoon even 'hallo' zeggen en warme knuffel aan hen geven én krijgen!
Maar je kunt je ook heerlijk uitleven op het Blaze Monsterwielen sprinkussen of het Shimmer & Shine springkussen. Papa's en mama's, opa's en oma's kunnen dit alles vanaf het terrasje bekijken en ondertussen iets lekkers nuttigen van de aanwezige foodtruck.

Voor dit evenement wordt GEEN entreegeld gevraagd. Alleen misschien wat geduld, aangezien er veel Shimmer & Shine fans worden verwacht! Maar gelukkig is er 4x een meet & greet van een half uur, dus iedereen komt aan bod. Tussen de meet & greets door rusten Shimmer & Shine even uit.

Tijden meet & greet van Shimmer & Shine zijn 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en de laatste om 15.30 uur.

Kom gezellig langs op 2e Paasdag op Boulevard Cruquius! 

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Insecten buiten blijven!  Decokay Mirck

Splutsss… een zwarte of rode vlek op je pas geverfde muur. Herkenbaar als je op muggenjacht bent? Horren voor de ramen bieden dé oplossing…
Lees meer

Was je hond in de Hondendouche Intratuin

Bij Intratuin Cruquius kan je je hond weer heerlijk schoon wassen.

Lees meer
BETAALBAAR DESIGN X²O Badkamers

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Jouw ultieme badkamer creëren kan met elk budget.

Lees meer