Een weekend vol gezelligheid

Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni wordt het Cruquiusplein midden in het centrum van Boulevard Cruquius omgetoverd tot een feest- en shopeiland. Geniet met het hele gezin van de start van de zomer tijdend de hippe Bohemian Market.

Waan je op vakantie tijdens de tweedaagse Bohemian Market in happy hippie indian style! Geniet van lekker eten en drinken, struin langs alle houten strandhuiskramen met vintage fashion, stoere handgemaakte sieraden en unieke Boho home & deco items. Laat je inspireren door ook in huis deze vrolijke felle kleuren te combineren. 

Op zondag; 'Vaderdag' kan je je vader trakteren op een Spaanse Papa Paella geserveerd vanuit een gigantische mega pan op het familieterras. En plof lekker neer in de Festival Chill-out en droom lekker weg tijdens de LIVE JG Guitar Lounge sessies van gitarist Jimmy Glasmacher. Of laat je kinderen hun dromen vangen met een crea workshop; hout, kralen en veren.

Openingstijden:
Zaterdag 15 juni: van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 16 juni (Vaderdag): van 12:00 tot 17:00 uur

Gratis parkeren // Gratis entree // Good Vibes Only // Gipsy Spirit

De Bohemian market wordt georganiseerd in samenwerking met Launique Events.
 

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

Kom winkelen op 2e Pinksterdag Cruquius

Met tussen 12.00 en 16.00 een spectaculaire, feestelijke fietsparade op de Boulevard!

Lees meer
STOER maar ook warm WONEN  Kwantum

Dat is nog eens heerlijk relaxen! Deze stoere woonstijl maakt van je huis een warme, rustgevende oase. Voorzie je interieur van natuurlijke kleurstellingen en leg frisse accenten met accessoires.

Lees meer
Insecten buiten blijven!  Decokay Mirck

Splutsss… een zwarte of rode vlek op je pas geverfde muur. Herkenbaar als je op muggenjacht bent? Horren voor de ramen bieden dé oplossing…
Lees meer