Black Friday 23 november

Black Friday 2018

De verwachtingen zijn hoog voor Black Friday 2018. De afgelopen jaren doen er steeds meer winkels en webshops mee met Black Friday deals en Black Friday aanbiedingen en de acties worden ook elk jaar beter. Grote webshops en merken willen elkaar overtreffen in de hoge korting die ze geven. Ze houden elkaar in de gaten en overtreffen elkaar. En daar profiteert altijd iemand van, en dat bent u! U kunt hierdoor profiteren van hogere kortingen op een heleboel producten. Inkopen doen voor Sinterklaas of de Kerst kan bijna niet voordeliger dan tijdens Black Friday 2018.

Black Friday Deals

Wat zijn Black Friday Deals? Deze deals hebben vaak een aantal specifieke kenmerken:

Het zijn kortingen en producten die u alleen tijdens Black Friday (overigens ook wel gewoon Zwarte Vrijdag of Black Vrijdag genoemd door ons) of tijdens het Black Friday Weekend (ook wel Cyber weekend genoemd) kunt kopen met een hele hoge korting. Maar eigenlijk gaat het meer en meer naar een Black Friday week, omdat veel webshops al eerder in de week beginnen met het starten van de beste deals en acties.
De kortingen kunnen heel hoog oplopen. In sommige gevallen zelfs tot 80 of 90%
Sommige artikelen zijn beperkt in voorraad en zijn ook snel uitverkocht omdat ze populair zijn. U moet er dus op tijd bij zijn, ook als u online gaat shoppen.
Korting op nieuwe producten en producten in de uitverkoop. In sommige gevallen dus korting op korting. In andere gevallen gewoon de nieuwste producten met een hoge korting. Erg aantrekkelijk dus.

Verwachtingen 2018

Wat zijn de verwachtingen voor Black Friday Nederland 2018? Daar kunnen we kort en bondig over zijn: de verwachtingen zijn hoog! Er zijn dit jaar meer webshops en merken dan ooit die mee doen met acties, kortingen en aanbiedingen. De percentages aan kortingen lopen flink op. De ene webshop wil nog meer opvallen dan de andere webshop, en daar profiteert uiteindelijk maar één iemand van: en dat bent u natuurlijk. En kunt u dan alleen maar overtollige voorraad verwachten met hoge kortingen? Nee, zeker niet. Ook de nieuwste producten kunt u aanschaffen met een zeer aantrekkelijke korting. Welke deals zijn er allemaal? Dat mogen we nog niet verklappen (en soms weten we het ook nog niet precies), maar we maken het bekend zodra het kan. Van een heleboel merken en shops weten we dat ze meedoen, deze kunt u terugvinden in ons deals overzicht of deelnemende winkels overzicht. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar waar u allemaal korting kunt krijgen.

Kunt u in aanloop naar Black Friday Nederland al iets doen zodat u zeker weet dat u er helemaal klaar voor bent op Black Vrijdag zelf? Ja, dat kan. Een aantal tips kunnen u helpen om het maximale uit Black Friday 2018 te halen dit jaar. Zo is het slim om van tevoren alvast na te denken over wat u wilt kopen met hoge korting. Op deze manier kunt u van tevoren alvast onderzoek doen naar wat op dit moment de laagste prijs is voor het product dat u wilt kopen. U kunt dan op zwarte vrijdag zelf beter inschatten of de actie of deal echt zo scherp is als het lijkt. Is het tijdens zwarte vrijdag echt veel goedkoper, dan kunt u meteen uw slag slaan. Valt het wat tegen? Dan is er misschien geen noodzaak om hals over kop over te gaan tot een aankoop. Zoek van tevoren dus alvast bij diverse webshops wat ze aanbieden en tegen welke prijs. Dat scheelt u op BlackFridayNederland, de dag zelf een hoop tijd en energie.

Black Friday barst los om 00.00 uur ’s nachts. Maar zijn er dan ook mensen die er op dat moment klaar voor zitten? Dat is zeker het geval. U verkijkt zich daar misschien op, maar onderschat dit niet. Als u eerst wilt uitslapen of naar u werk toe gaat en dan pas gaat kijken naar de Black Friday aanbiedingen dan is er een risico dat u mogelijk achter het net vist en dat het product dat u heel graag wilt hebben voor een scherpe prijs al is uitverkocht. Het is dan ook aan te raden om toch even midden in de nacht achter uw computer te kruipen en direct uw slag te slaan. Snelheid is belangrijk, maar kijk wel even goed of u de beste deal te pakken heeft. Het is natuurlijk zonde als u er een paar uur later achterkomt dat het nog goedkoper had gekund.

Beginnen de acties al eerder dan 23 november 2018? Ja, waarschijnlijk wel. Het valt zoals elk jaar op een vrijdag, maar waarschijnlijk begint Coolblue al een week eerder met Blue Friday, net als in 2017. Vervolgens zagen we dat andere webshops noodgedwongen ook eerder begonnen met hun kortingen. We verwachten dat dit dit jaar ook weer zal gebeuren. Daardoor kun je bijna spreken van een Cyber Week of Black Friday Week. En dat is eigenlijk heerlijk, want dan heeft u langer de tijd om te profiteren van de beste aanbiedingen en acties. Zo kunt u een langere periode geld besparen. En met Sinterklaas en Kerst op komst is daar helemaal niks mis mee.

Samengevat: het wordt in 2018 groter dan het ooit geweest is. Gaat u er op tijd klaar voor zitten? Ons advies is om u goed voor te bereiden en uitgebreid uw slag te slaan.

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)
* Verplichte velden

Nog meer inspiratie & tips

IBIZA Naturel kan het hele jaar. Pronto Wonen

Stoer, puur, zacht, landelijk, vakantie, strand, zand. 

Lees meer
Intersport Twinsport!  Intersport Twinsport

Sportsworld Cruquius wordt Intersport Twinsport! 

Lees meer
Black Friday 23 november Cruquius

Diverse winkels op Boulevard Cruquius hebben Black Friday acties. Kijk op de winkelpagina's van onze winkels om te zien wat de acties zijn!

Lees meer