Boulevard Cruquius is jarig!

Cruquius is jarig en trakteert de hele maand juni!
Als je jarig bent mag je takteren en dat doet Boulevard Cruquius dan ook, een hele maand lang!
De gehele maand juni maak je met de Shop, Scan & Win actie kans op prachtige prijzen en er zijn vier actiedagen 6 juni (2e Pinksterdag), zondag 12, 19 en 26 juni waar je op Boulevard Cruquius wordt getrakteerd op vermaak, lekkernijen, optredens voor jong en oud en heel veel vrolijkheid.

1 – 26 juni
Shop, Scan & Win*
van 1 t/m 26 juni maak je kans op prachtige prijzen op Boulevard Cruquius! Bij een aankoop van minimaal 10 euro ontvang je in de winkels van Boulevard Cruquius een Kanskaart met een unieke code.
Je kunt deze kanskaart zelf scannen bij het scanapparaat. De scanzuil staat naast onder aan de roltrap bij De Bommel Meubelen.

Hoe werkt het?
In juni ontvang je bij een aankoop * een KANSKAART
• scan je unieke kanskaart direct bij De Bommel Meubelen;
• je ziet meteen of je prijs hebt, de scanzuil print dan een voucher van de prijs;
• je kunt je prijs (laten) ophalen op de actiedagen 6, 12, 19 en 26 juni van 12:00 tot 16:00 uur op het plein.

Er worden de hele maand juni héél véél prachtige prijzen uitgedeeld zoals:

Boretti BBQ t.w.v. € 349,00
Transportfiets t.w.v. € 299,99
Bosch grasmaaier t.w.v. € 109,00
+ 500 extra verjaardagscadeaus zoals mosselpannen en kookboeken en cadeaubonnen van diverse winkels op Boulevard Cruquius.

*zie onderaan deze pagina de algemene voorwaarden van Shop, Scan & Win
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maandag 6 juni 12.00 – 16.00 uur (2e Pinksterdag)
Avontureneiland

Zin in een middagje avonturen beleven? Kom dan van 12.00 tot 16.00 uur naar Boulevard Cruquius. Het plein is omgetoverd tot Avontureneiland. Er staan diverse (kermis)attracties voor je klaar en je kunt er met je broers, zussen, papa, mama, opa, oma of je vriendjes en vriendinnetjes naar hartenlust spelen.
Naast het gezellige terras van La Place staat er ook een poffertjeswagen op het plein.
 

Wat is er zoal te doen?
Schommelschip
Draaimolen
Blikgooien
Springkussen Space
Stokvangen (Elektrisch)
Kop van Jut
Grabbelton XXL

Boulevard Cruquius trakteert, dus is Avontureneiland gratis te bezoeken en zo lang je wil! Geniet urenlang van Kermis plezier.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zondag 12 juni (12.00 – 16.00 uur)
Straattheater

Vandaag trakteert Boulevard Cruquius met de inzet van Straattheater. Over de hele Boulevard kom je ludieke theaterfiguren tegen. Hilarisch, leuk om mee op de foto te gaan en ze hebben bijna allemaal wat lekkers bij zich om uit te delen! Zo kun je de zingende ijscoman Luciano Gelati tegenkomen, maar ook de Swingende Kok met allerlei lekkere hapjes en de Groentemannen met dikke kuiten!

Dat wordt gezellig winkelen deze zondagmiddag op Boulevard Cruquius!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zondag 19 juni (12.00 – 16.00 uur)
Terrasfeest


Vandaag organiseert Boulevard Cruquius een Terrasfeest. Op het plein met het gezellige terras van La Place zijn de hele middag allerlei gratis optredens voor jong & oud. Heerlijk om onder het genot van een drankje en hapje van te genieten met de hele familie.

Wie en wat kun je verwachten vanmiddag?

Bing
12.00 - 12.45 uur
Het lieve Konijntje Bing is iedere dag op televisie te zien op Zappelin. In deze serie geniet Bing van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Ontmoet vandaag Bing in het echt, en laat je van 12.00 tot 12.45 uur tijdens de Meet & Greet betoveren door zijn charme. Kom op tijd voor een dikke knuffel of een foto samen met Bing.

Serge en Coco
13.00 - 14.00 uur
Een superleuke show voor iedereen die kind is of kind geweest is! Veel humor en interactie met de kinderen. Het pratende aapje Coco wint in no-time de harten van iedereen in het publiek. Serge en Coco zijn een onafscheidelijk paar. Coco is de grote ster. Joris, de oudere en stoerdere halfbroer van Coco, is ook van de partij. Een show vol humor!

Trio ‘Roept U Maar’
14.00 – 16.00 uur
Een fantastisch trio muzikanten dat werkelijk (bijna) alles kan spelen. Wil je dat ene liedje met die mooie vakantieherinnering horen, of dat liedje wat zo speciaal voor je is, of het liedje waar je zo vrolijk van wordt? Het kan, roep maar en dit vermakelijke Trio gaat het spelen!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zondag 26 juni (12.00 – 16.00 uur)
Foodbar Festival


Vandaag is de laatste dag dat je een Kanskaart kunt scoren bij de winkels en kunt scannen bij De Bommel (tot 16.00 uur) én dat je vandaag of eerder deze maand gewonnen prijs met je voucher kunt (laten) ophalen op het plein. Maar er is meer vandaag, het belooft een ‘heerlijke’ middag te worden op Boulevard Cruquius. Wat is er leuker dan winkelen in de meer dan 55 (woon)winkels van de Boulevard en getrakteerd worden op allerlei lekkernijen. Vanmiddag zijn er diverse mobiele Foodbars op Boulevard Cruquius en vanuit deze Foodbars worden diverse hapjes en drankjes getrakteerd.
Laat je smaakpapillen verwennen met een heerlijk ‘Mocktail’, een verse oester, een kleurrijke donut en nog veel meer.

Dat wordt smullen!

Alle activiteiten en acties tijdens de ‘Cruquius trakteert’ Jubileum maand worden aangeboden door de winkeliersverenigingen van Boulevard Cruquius. We hopen dat je hebt genoten en zien je graag weer op Boulevard Cruquius in onze winkels of tijdens een van onze evenementen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________


*Shop, Scan & Win

Actievoorwaarden Boulevard Cruquius 2022

1. Algemeen

1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: ‘de Actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de door de in Boulevard Cruquius georganiseerde Shop, Scan & Win actie (hierna: "deze Actie”).

1.2 Door deel te nemen aan deze Actie, verklaart de deelnemer zich akkoord met de toepasselijkheid van de Actievoorwaarden.

1.3 Boulevard Cruquius is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Actie- voorwaarden gedurende de looptijd van deze Actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van redenen deze Actie te staken, indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat het winkelcentrum daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van deze Actie, zal door Boulevard Cruquius gemaakt worden via de website www.boulevardcruquius.nl

1.4 Deelname aan de Shop, Scan & Win actie is uitgesloten voor deelnemende bedrijven, evenals iedereen die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij de ontwikkeling en uitvoering van de Shop, Scan & Win actie.

1.5 Deze Actie begint op woensdag 1 juni om 10:00 uur en eindigt op zondag 26 juni om 16:00 uur. Je ontvangt dan bij een aankoop in de winkels van Boulevard Cruquius en een minimaal besteed bedrag van € 10,00 één kanskaart. (1 kaart per kassatransactie) Scan je unieke kanskaart direct bij De Bommel Meubelen.

1.6 Op de Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of deze Actie dienen te worden voorgelegd aan een bevoegde rechter.

2. Voorwaarden

2.1 Deelname aan deze Actie kan alleen met een geldige kanskaart.

2.2 De leeftijd om deel te nemen aan deze Actie is 18 jaar of ouder.

2.3 Deelnemers mogen maximaal 5 scankaarten per keer scannen. Hierna is een volgende deelnemer aan de beurt tenzij er verder niemand wacht.

2.4 Scan & Win bonnen zijn enkel geldig in de aangegeven periode. Buiten deze periode hebben deze geen enkele waarde.

2.5 Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

2.6 Boulevard Cruquius is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform de Actievoorwaarden handelen, dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot deze Actie.

2.7 Prijzen kunnen enkel opgehaald worden op de actiedagen 6, 12, 19 en 26 juni van 12:00 tot 16:00 op het plein. De prijs kan ook door iemand anders opgehaald worden met een geldige voucher. Na 26 juni om 16:00 uur kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op een prijs.

2.8 De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

3. Publiciteit

3.1 Deelnemers aan deze Actie geven Boulevard Cruquius toestemming om gefotografeerd te worden en eventuele foto’s en hun namen te gebruiken voor promotionele activiteiten. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden en men h

Boulevard Cruquius Spaarneweg
Cruquius (tussen hoofddorp en Heemstede)

Nog meer inspiratie & tips

Verduurzamen is slimme investering Gamma

En je kunt het zelf met

Lees meer
nét dat beetje extra bij Vloer+

Tapijt, Laminaat, Parket, PVC, Vinyl, vloerkleden we hebben het allemaal

Lees meer
Tafels op maat gemaakt Rikoka Meubelen

Tafels geheel naar uw wens, gemaakt in onze eigen werkplaats!

 

Lees meer